Televizoarele LED sunt mult mai vulnerabile la defectiuni !

Nimeni nu contesta faptul ca televizoarele moderne sunt mult mai fiabile decat televizoarele mai vechi. Cu toate acestea, specialistii ar putea adauga ca televizoarele moderne sunt mult mai vulnerabile la defectiuni, asta pentru ca au incorporate multime de functii moderne (sa ne gandim de exemplu la cele smart), ca sunt echipate cu numeroase porturi de conectare, sunt extrem de subtiri pentru ca acesta este trendul si oamenii isi doresc tv-uri cu design cat mai slim si mai atractiv.

Fara indoiala ca tehnologia a avansat enorm si in ceea ce priveste aceste echipamente. De fapt, daca analizam bine, vom descoperi ca in ceea ce priveste televizoarele, acestea au inregistrat una din cele mai rapide ascensiuni. Televizoarele au devenit mai sofisticate, mai complexe si ne ofera posibilitati mai multe de distractie si de petrecere a timpului liber.

Dar credeti ca aceste echipamente sunt “nemuritoare”? Nicidecum. Chiar vom gasi pe piata televizoare care se vand foarte ieftin si care sunt foarte slabe din punct de vedere calitativ. Inevitabil acestea vor ceda mai repede si vor ajunge intr-un service de televizoare. E adevarat ca exista si televizoare extrem de bune din punct de vedere calitativ, foarte fiabile, motiv pentru care producatorii pot ajunge sa ofere o garantia uimitoare pentru ele. Un exemplu sunt cei de la Panasonic care au in derulare o campanie de extindere gratuita a garantiei de la 2 ani la 5 ani.

Dar chiar si asa televizoare vor ceva. Plus ca pe parcurs pot aparea mici accidente sau inadvertente ale setarilor si utilizatorul va cere parerea unui service de televizoare. Exista multe probleme comune si frecvente ale televizoarelor. In timp ce unele au o rezolvare rapida si veti gasi pentru ele solutii rapide postate pe diverse forumuri de electronica si bloguri ale service-urilor de televizoare, unele defectiuni sunt majore si necesita inlocuire de piese sau reparatii de piese, desfacerea completa a televizorului si oferirea unui diagnostic corect.

Daca va confruntati cu o astfel de problema aveti oricand la dispozitie site-ul www.reparatii-tv.eu, unde specialistii in depanare tv va pot ajuta cu sfaturi si cu servicii de interventie rapida. Toate tipurile de reparatii beneficiaza de garantie, se ofera constatare si deplasare gratuita iar preturile sunt rezonabile. Sunteti din Bucuresti sau din Ilfov? Nu conteaza. Ne sunati si vom ajunge la dumneavoastra pentru a repara televizorul care va face probleme. Daca aveti noroc si defectul nu este atat de mare (in sensul ca nu necesita operatiuni complexe de desfacere completa a televizorului si inlocuirea unor piese speciale) exista posibilitatea ca reparatia sa se faca pe loc.